Restoran Marina - Apatin

Istraži

Restoran Marina

Restoran Marina Apatin

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak: 07:00 - 23:00

Vikendom: 07:00 - 23:00

Malo više reči o nama

Naše usluge i ponude

restoran

Naša priča

UGOSTITELJSKI BISER NA OBALI DUNAVA

"Nema veće ljubavi, od ljubavi prema hrani"

- George Bernard Shaw

Iskreni ljubitelji Dunava, romantike, ali i dobrog zalogaja od sada imaju razlog više da prošetaju do apatinske Marine. To je od sada mesto gde će se susretati mirisi Dunava i prvoklasne kuhinje svetskih manira. Novootvoreni restoran “ Restoran Marina” već od prvog dana najavljuje da će baš zbog njega ovaj prostor postati omiljeno mesto okupljanja ne samo Apatinaca, već i brojnih turista koji dodju u naš grad.

Naš pristup

UVEK SVEŽI SASTOJCI

Ovde u našem restoranu sa najboljom kuhinjom u okruženju pronaći ćete hranu sa uvek svežim i kvalitetnim sastojcima. Takođe, pronaći ćete veliki izbor jela da zadovolji svačiji ukus, od morskih plodova, raznih supa, toplih i hladnih predjela, testenina, salata, najfinijih deserta i vina. Takođe,u meniju možete pronaći i lepezu drugih specijaliteta poput jela od tartufa, šafrana, razne poslastice, specijaliteti od mesa na poseban način pripremljeni. Restoran će po meniju biti potpuno internacionalan. Pored srpskih na meniju se nalaze i jela iz poznatih italijanskih, francuskih, kineskih i meksičkih kuhinja. Iz svih od ovih kuhinja pripremaćemo najbolja jela

Hrana restorana

U sklopu restorana nalazi se i motel za prenoćište

FANTASTIČAN POGLED NA PRIRODNO BOGATSTVO APATINA i DUNAVA

Prenociste

Enterijer

TOPLA ATMOSFERA

U sklopu marine "Apatin" nalazi se osam kompletno opremljenih studio apartmana sa balkonom, od kojih su četiri sa bračnim krevetom, a četiri sa dva razdvojena kreveta. Svaki studio apartman sadrži televizor, kablovsku televiziju i internet, klima uređaj, opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom.

Pogled sa balkona

PRIRODNO OKRUŽENJE

Uživajte u fantastičnom pogledu sa balkona prenoćišta na bogatstva Apatina i reke Dunav na samo 20 metara od Restorana Marina..

Motel

Naše najveće bogatstvo - Priroda

TU SMO DA ISPUNIMO SVE VAŠE ŽELJE I POTREBE

Statua

STATUA "NIKA"

Zaštitni znak moreplovaca

Skulptura je rad akademskog vajara Dragana Radenovića iz Beograda, a izlivena je u bronzi u Umetničkoj radionici Braća Jeremić u Vrčinu. Visina same skulpture iznosi 6,5 m, a sa postamentom 8 m, a izlivena je kao replika istoimene skulpture koja je postavljena u Petrovgradu u Rusiji..

Jahta

VEZOVI ZA MALE I VELIKE BRODOVE

Sigurnost

Međunarodna marina "Apatin" raspolaže sa 370 vezova na vodi od čega su 50 za veće jahte i "suvim vezom" površine 2.500 m2. Na marini "Apatin" vlasnicima plovila se nude usluge međunarodnog zimovnika. Međunarodna marina "Apatin" se nalazi u dunavskom zalivu što obezbeđuje odlične uslove za čuvanje plovila tokom zime. Vezovi imaju video nadzor i obezbeđeni su od strane čuvarske službe 24 h, sedam dana u nedelji. Korisnici vezova mogu u bilo kom trenutku da prate svoja plovila što dodatno povećava njihovu sigurnost u marini..

Basta restorana marina

BAŠTA RESTORANA MARINA

Pogled na čitav objekat, šumu i reku Dunav

U prolećnim i letnjim danima imate mogućnost i sedenja u bašti Restorana Marina i fantastičnim pogledom na čitav objekat "Marina"